Tänään aloitin aamuni käymällä kotona kylpyhuoneen pytyllä ja sitten kello seitsemäksi Tikkurilan terveyskeskuksen laboratorioon, joka olikin pahaksi onneksi kiinni. Kävin sitten vain kyseisen terveysaseman ala-aulan vessassa. Se olikin ulkonäöllisesti pahempi kuin muistin. Lattia oli vaaleanharmaan ja -beigen sekoitus, jossa oli tummia viiruja. Seinät olivat ORANSSIA kaakelia joiden saumat ovat vuosien saatossa ikilikaantuneet. Vessa oli muuten siisti, ei yhtään iljettänyt siellä käydä. Toinen käsipyyhetelineistä, sellaisista, joissa kangasrulla kelautuu toisesta päästä takaisin oli vähän epäkunnossa. Se kelautui välittömästi joten käsiä ei siihen saanut kuivattua. Onneksi toinen oli ehjä.

Tänään vierailun vessassa myös Jumbossa. Tällä kertaa vanhemman puolen yläkerrassa, Coffee Housen puoleisessa nurkassa on miesten. ja naistenvessat sekä inva-wc. Kävin luonnollisesti siellä naisten vessassa. Siellä oli juuri siivottu kun tuoksui pesuaine siinä etuosassa, missä on kuusi käsienpesupistettä. Se koppi, minkä valitsin tarpeitteni tekopaikaksi ei oltu kuin hutaisten siivottu, sillä wc-paperitelineen alapuolella seinässä oli pyyhkäistynä "sitä itseään". On ihmisillä huvit d015.gif, ihan oikeesti, mitä tyydytystä joku saa siitä että pyyhkii ulosteensa seinään???? Toisaalta olihan joskus vuonna nakki ja pottu se Jumalan teatteri, jonka jäsenet heittelivtä muistaakseni Oulun teatterissa yleisön päälle muun muassa paskaa. Yäks! Kerran ennenkin on sattunut niin, että sillä "itellään" on tuhrittu ja sillä kertaa sinne vessapaperitelineen sisälle. Huomasin sen kun yritin saada paperin päästä kiinni ja käsi osuikin ihan johonkin muuhun.
g020.gifArvatkaa vaan, pesinkö päivätolkulla käsiä....

Tänään ei ole etukäteen tiedossa muita vessoja kuin kotivessa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Luultavasti täytyy uskaltautua Tikkurilan kirjaston vessaan. Pitääkin muistaa laittaa nenäliinoja käsilaukkuun.