Voi tuska sentään, mikä aamu…heräsin aamulla kuudelta, mutta sinnittelin sängyssä puoli seitsemään ja menin aamupissille, kylpyhuoneen pytylle. Sitten alakertaan aamiaiselle. Kesken aamiaisen suoli ilmoitti, että edellispäivän ruoka haluaa ulos ja nopeasti eli tuli taas hirveä kiire kesken syömisen ja eikun alakerran vessaan. Kummassakin kotivessassa on Pirkka wc-paperia, sitä sinikuvioista.

Töihin tultuani piti mennä taas kakalle ja nyt jälleen vääntää. Olen siis ollut neljä tuntia hereillä ja käynyt kohta neljä kertaa vessassa, näistä käynneistä on ollut 3 "isoa hätää". Töissä vessassa on sellaista Serla Satin-tyyppistä vessapaperia. Onneksi. Ja onneksi myös töissä on alapesusuihku vessassa, sillä suolistolla joka toimii näin rivakasti ja joka on alvariinsa sekaisin saisi vain älyttömän kipeän takamuksen aikaiseksi ilman sitä suihkua. Ja suihkustakin huolimatta se on aika tuskallista puuhaa. Rehellisesti sanottuna, inhoan suunnattomasti kakkaamista.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Iltaan mennessä vatsa rauhoittui. Onneksi. Tänään tuli käytyä sitten vaan työpaikan ja kodin vessoissa. Huomenna olen kurssilla, raportoin sitten millainen wc siellä kurssipaikassa on.